Nästa kapitel i företagandet

Posted by:

|

On:

|

,

För några veckor sedan startade Mattias Grönborg, Robert Nyberg och jag startupen iGoMoon. iGoMoon är en Collaboration Firm med lång erfarenhet inom Sociala Medier, Sökmotoroptimering och Webbutveckling med WordPress.

Produkter och Tjänster

Vi har alla tre grundarna erfarenhet av att sälja konsulttjänster och nu i och med iGoMoon så jobbar vi stenhårt på att tänka nytt, smartare och bättre. Vi jobbar med inspiration av Eric Ries bok The Lean Startup, som både Robban och Mattias har recenserat på sin bloggar, för att så snabbt som möjligt få alla praktikaliteter på plats som affärsplan, affärmodell, produktutbud osv. Nu kommer vi att fokusera på försäljning av färdiga produkter istället för timmar. I grunden erbjuder vi en responsive (mobilanpassad) webbplats baserad på WordPress med hosting i molnet, backup, service och support samt ett antal olika tilläggsprodukter.

iGoMoon Products

Lokaler

Vi har just nu förskansat oss i Nacka Strand på det coola kontorshotellet Business Lounge.

Business Lounge Nacka Strand

Nästa steg

Nästa stora steg att att dra igång en mer uppskalad försäljning. Imorgon måndag välkomnar vi även en praktikant från Medieskolan, ska bli kul och spännande. För 2 veckor sedan fick vi även långväga besök från LA, från Niklas Myhr som är Social Media professor på Chapman University i Orange County.

Fortsättning följer! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *